Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Încă un cățel fericit! Ron a fost adoptat! (FOTO)

ro

19 Jan, 2023 11:42 1331 Marime text
foto: Primăria Constanța
În cursul zilei de ieri, Ron și-a găsit familia mult dorită. Acesta a fost adoptat de un domn cu suflet mare care a înteles că instituționalizarea nu e decât o soluție temporară.

Deși beneficia de protecția și îngrijirea personalului de specialitate din cadrul Adăpostului public de animale abandonate Constanța, cățelul avea nevoie de un cămin și de un stăpân responsabil. Acesta a fost încredinţat spre adopţie în mod gratuit prin contract, după ce a fost consultat de către medicul veterinar.

 

Vă mulțumim că ne sprijiniți în demersurile noastre de a găsi un cămin câinilor comunitari și vă invităm să ne fiți alături în continuare în campania “Adoptă un cățel!”.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial
 


Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.



Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.


Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii