Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Imagini surprinse în momentul în care polițiștii au tras opt focuri de armă pentru prinderea unui șofer beat, drogat și fără permis (video)

ro

07 Aug, 2021 15:43 6161 Marime text
  • Momentul în care polițiștii au tras opt focuri de armă, la Constanța, pentru a opri un șofer beat și fără permis de conducere a fost filmat.
Momentul în care polițiștii au tras opt focuri de armă, la Constanța, pentru a opri un șofer beat și fără permis de conducere a fost filmat. În imagini se vede cum șoferul accelearează atunci când este somat de polițiști să tragă pe dreapta.

Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă penrtu a opri șoferul care nu intenționa să oprească autoturismul.

 Nu mai puțin de opt focuri de armă au tras polițiștii constănțeni înainte ca șoferul să tragă pe dreapta. 

Oficial de la IPJ Constanța 

În această dimineață, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa în municipiu.

Întrucât acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, refuzând să oprească, polițiștii au plecat în urmarirea sa. Pentru a opri autoturismul, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția anvelopelor.

Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omenești.

După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora: la volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice (0.46 mg/l în aerul expirat), acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice.

De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie a acestui an.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Constanța. Focuri de armă pentru prinderea unui șofer drogat și fără permis de conducere (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii