Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Femeia care a căzut de la balcon în incendiul de marți, condusă pe ultimul drum

ro

20 Feb, 2021 13:02 18182 Marime text
  • Femeia care a murit după ce a căzut de la etajul șase, marți, în urma teribilului incendiu, este condusă astăzi pe ultimul drum.

Reamintim că, marți, 16 februarie a avut loc un incendiu la un apartament de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie a decedat după ce a picat în gol de la etajul șase al imobilului.

Astăzi, femeia este condusă de familie și apropiați pe ultimul drum. Slujba de înmormântare are loc la Biserica „Sfânta Treime” din parcul de la Casa de Cultură iar înmormântarea la Cimitirul Municipal.

Tragic este că, în urmă cu o lună, femeia și-a înmormântat fiul.

În urma incendiului, procurorii militari au deschis un dosar penal și fac cercetări specifice față de faptă, vizat fiind modul în care pompierii constănțeni au intervenit la incendiul de ieri.
 
De menționat că, în paralel, procurorii din cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere.

Mai multe imagini în „Galeria foto”.

Citește și:

Incendiu puternic pe bulevardul Mamaia. O femeie a sărit de la balcon Ce spune șeful ISU Dobrogea. Care este procedura în astfel de situații. Trebuia folosită salteaua de salvare?

Video Șeful ISU, Cristian Mihai Amarandei, precizări importante despre incendiul puternic de pe bulevardul Mamaia

Cronologia evenimentelor de la incendiu: Femeia a căzut de la balcon cu doar două minute înainte de sosirea autoscării

Dramatic: Fiul femeii care s-a aruncat de la balconul în flăcări a murit în urmă cu o lună. Cauza incendiului ar fi altarul improvizat în casă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii