Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Fals polițist, reținut pentru furt și uzurpare de calități oficiale. Ce sumă de bani a sustras de la o femeie

ro

06 Oct, 2022 13:24 1744 Marime text
Reținut pentru furt și uzurpare de calități oficiale!

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și uzurpare de calități oficiale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 67 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 7 septembrie a.c., bărbatul în cauză a sustras suma de 150 de euro de la o femeie, de 85 de ani, folosindu-se de calități oficiale (polițist)., informează IPJ Constanța. 

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța.

Potrivit sursei citate, în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de ieri, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii