Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:57 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Echipele Confort Urban continuă lucrările din municipiu. Unde acționează

ro

22 Jun, 2020 11:11 845 Marime text
  • Trasee pietonale în curs de reabilitare, carosabil recondiționat și noi locuri de parcare pentru constănțeni.
Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă montarea de pavele și modernizarea infrastructurii trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pe strada Dumbrăveni unde se reabilitează atât infrastructura rutieră cât și cea pietonală.
Pe strada Făgetului din cartierul Faleză Nord, se vor executa lucrări de asfaltare iar în cartierul Compozitorilor se reamenajează carosabilul pe străzile Dimitrie Cuclin, Ionel Perlea și Nicolae Kirculescu.

Se lucrează în ritm susținut la parcarea rezidențială care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11, o nouă parcare prinde contur.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii