Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Două persoane, prinse de polițiștii locali în timp ce vindeau țigări de contrabandă

ro

26 Feb, 2021 12:58 1256 Marime text

 
  • Direcția Generală Poliția Locală continuă acțiunile pentru combaterea și eradicarea fenomenului de comerț ilegal cu țigări de contrabandă.

Polițiștii locali monitorizează în permanență legalitatea desfășurării comerțului stradal. În cursul zilei de 23 februarie, oamenii legii au identificat, în zona piața Griviței, două persoane care ofereau spre vânzare 100 pachete de țigări fără timbru accizabil, susceptibile a fi produse care provin din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.

Potrivit Primăriei, marfa confiscată și actele de sesizare întocmite au fost înaintate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța pentru continuarea cercetării, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. (3) din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.

Activitățile de verificare și control se vor derula în mod constant. Direcția Generală Poliția Locală recomandă tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.

Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241.484.205 - Dispecerat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii