Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cum arată parcarea de pe strada Parâng, în urma lucrărilor efectuate de echipele Confort Urban (galerie foto)

ro

30 May, 2020 10:29 2405 Marime text
  • În urmă cu două luni, echipele  Confort Urban SRL a finalizat lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Parâng. 
  • Primăria Municipiului Constanța continuă să construiască noi locuri de parcare în toate cartierele orașului prin identificarea și amenajarea potrivită a locurilor virane și reorganizarea spațiilor existente.
În urmă cu două luni, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL a finalizat lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Parâng. Spațiul public urban a fost reconfigurat pentru a fi adaptat nevoilor locuitorilor din zonă.

Au fost create 26 de noi locuri de parcare în urma lucrărilor de excavare, compactare și asfaltare a terenului. Spațiile destinate staționării autovehiculelor au fost marcate și numerotate corespunzător.

Primăria Municipiului Constanța continuă să construiască noi locuri de parcare în toate cartierele orașului prin identificarea și amenajarea potrivită a locurilor virane și reorganizarea spațiilor existente.

Vă prezentăm imagini înainte și după finalizarea lucrărilor edilitare, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii