Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Controale în trafic în prima zi de Crăciun (galerie foto+video)

ro

25 Dec, 2020 11:26 9491 Marime text
  • Controale în trafic în prima zi de Crăciun la Constanța, imagini puteți vedea în secțiunile Galerie foto și Video ale materialului.
Prima zi de Crăciun a adus cu ea, pe lângă bucurie în sufletele oamenilor în această perioadă greu încercată, și controale în trafic.

Și astăzi, polițiștii se află la datorie pentru a veghea la respectarea regulilor anti covid.

Acești s-au aflat în trafic la intrare în Constanța dinspre localitatea Lazu, dar și la ieșire din municipiu, spre localitatea Valu lui Traian. 

În această mini vacanță de Crăciun peste 700 de polițiști acționează în tot județul Constanța. Acești sunt ajutați de către jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai celorlalta instituții abilitate de control. În aceste zile desfășurăm activități de prevenire și combaterea a infracțiunilor.

Desfășurăm acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere grave, mai ales celor produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Se acționează preponderent pe raza municipiului Constanța, pentru a se verifica dacă sunt respectate măsurile instituite o dată cu carantinarea municipiului Constanța., a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii