Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Continuă misiunile de căutare și identificare a agresorului care a furat o armă de la un militar (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

20 Mar, 2022 12:45 1996 Marime text
Poliție, foto: ZIUA de Constanța

Continuă misiunile de căutare și identificare a agresorului în cazul militarului din cadrul Centrului 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat deposedat de armă, sâmbătă seara, 19 martie.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează căutări duminică, 20 martie, prin intermediul camerelor de supraveghere montate de locuitorii caselor din zona unității militare.

Căutări ale poliției, foto: ZIUA de Constanța

Amintim că o persoană neidentificată a pătruns prin efracție în perimetrul Centrului 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat, unde a atacat un militar ce executa serviciul de pază în unitate, furându-i arma din dotare, o mitralieră, precum și muniție. 

Totodată, accesul persoanelor și vehiculelor neautorizate în perimetrul unității militare este blocat în aceste momente. 



video: ZIUA de Constanța

Citește și: Alertă în Constanţa! Un bărbat a atacat un militar şi a sustras un pistol mitralieră şi muniţie (GALERIE FOTO+VIDEO) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii