Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Continuă curățenia în Parcul Tăbăcărie

ro

05 Jan, 2022 17:13 1939 Marime text


Echipele Primăriei Constanța, ale firmei de salubrizare Polaris M Holding, persoanele care beneficiază de ajutor social și cele care prestează muncă în folosul comunității au început curățenia generală care are loc zilele acestea în parcul Tăbăcărie. 

Potrivit reprezentanților primăriei, în cursul zilei de miercuri, 5 ianuarie, au fost strânse gunoaie, s-au măturat aleile și s-au executat lucrări de corecție asupra arborilor și arbuștilor.
 

„S-au strans și astăzi zeci de saci de gunoaie, s-au măturat aleile, s-au greblat suprafețele gazonate, s-au executat lucrări de corecție asupra arborilor și arbuștilor și s-au strâns resturile vegetale. Astăzi a început așternerea pămânului vegetal pentru pregătirea terenului pentru plantat.
 
Nu trebuie să uităm că poluarea pe care noi o producem are efecte negative atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra sănătății noastre”, se arată în document. 

 
Aceștia au adăugat faptul că, „pentru ca aceste acțiuni să aibă rezultatele pe care vrem să le vedem cu toții, este de datoria fiecăruia dintre noi să menținem curățenia în oraș zi de zi”. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii