Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:38 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Național Militar „A. I. Cuza” Constanța Primele zile de școală ale bobocilor, alături de diriginți (galerie foto)

ro

15 Sep, 2021 12:44 776 Marime text

  • ​În primele zile ne-am cunoscut comandantul de companie și gradații, iar după ceremonialul de inceput de an școlar ne-am cunoscut și diriginții și am interacționat în mediul mai restrâns, al colectivului de clasă, transmite Colegiul Național Militar „A. I. Cuza” Constanța.

S-a încheiat festivitatea de deschidere, ne-am luat „la revedere” de la părinți și de acum începe procesul de adaptare, de care vorbește toată lumea.

În primele zile ne-am cunoscut comandantul de companie și gradații, iar după ceremonialul de inceput de an școlar ne-am cunoscut și diriginții și am interacționat în mediul mai restrâns, al colectivului de clasă.

Ne-am familiarizat cu regulamentele specifice, am stat de vorbă cu doamna dirigintă despre așteptările noastre de la acest an dar și despre așteptările profesorilor de la noi. Ușor, ușor începem a lega prietenii și a ne deprinde cu noul stil de viață.

„În primii pași spre cariera militară, noi, elevii clasei a IX-a C, vă transmitem emoțiile noastre pozitive și constructive. Colegi și prieteni noi, un nou „acasă”, visuri mărețe...este vremea începuturilor.” diriginte prof. Micu Gabriela

 

„Atitudinea și zâmbetul ne caracterizează pe noi, elevii clasei a IX-A. Avem încredere în noi să ne îndeplinim visul.” diriginte prof. Negreț Iuliana

„Noi, elevii clasei a IX-a E suntem mândri că am ales o carieră militară și că am ajuns astăzi să-i spunem acestui colegiu „acasă”. După nici o săptămână aici am demonstrat de ce suntem în stare cu prilejul defilării, dar și prin voința noastră de a învăța și exersa lucruri noi”. diriginte prof. Mihaela Deancu

„Freamătul de gânduri, dorința de validare a prieteniei, frânturi de zâmbete, oameni minunati, ochi atenți, noi provocări, dorința de a fi cel mai bun, o multitudine de trăiri … emoția începutului, începutul călătoriei. Toate pânzele sus!” IX B, diriginte prof. Matache Mihaela

 

„Primele zile au fost intense, pline de instrucție militară, iar de la prima comandă până în ziua deschiderii noului an școlar simțim că am învățat deja o mulțime de lucruri. Suntem mândri că am ajuns aici și sperăm să trecem cu bine peste noile provocări și să devenim astfel mai puternici.” IX D, diriginte prof. Ionel Sanda-Luminița, este postarea de pe pagina de socializare a Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța.

Sursa foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii