Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța CLSU a adoptat măsuri pentru evitarea posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2022 17:52 1062 Marime text
CaniculaComitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat, astăzi, 21 iulie, Hotărârea nr. 73, care prevede ca președinții CLSU-urilor să dispună măsuri pentru evitarea posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic, dar și să informeze populația și operatorii economici privind principalele măsuri care trebuie aplicate. 

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanța, totodată, toți membrii CJSU vor fi pregătiți cu forțe, materiale şi mijloace de apărare pentru a interveni, la solicitare, în punctele critice şi vor dispune măsuri conform competențelor, în vederea evitării posibilelor situații de urgență generate de caniculă şi disconfort termic.

În anexele din Secțiunea Document a materialului puteți găsi recomandări pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor de temperaturi extreme, măsurile de prevenire pentru perioadele caniculare, setul de măsuri pe care CLSU-urile trebuie să-l aplice, dar şi atribuțiile care intră în competența instituțiilor CJSU responsabile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii