Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Circulația la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reorganizată. Iată rutele alternative

ro

06 Oct, 2021 09:38 1619 Marime text
  • Pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reconfigurată.
  • Începând de mâine, pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.
De mâine, circulația la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reorganizată

Lucrările se vor desfășura în această noapte. Echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

Pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reconfigurată. Începând de mâine, pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier.

Ca rute alternative, recomandăm conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor- bulevardul Mamaia să folosească variantele:

-deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;

- deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii