Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cine este femeia cu spirit civic care a găsit un portofel cu bani și l-a predat polițiștilor. „Copilul meu a mai învățat o lecție importantă, prin puterea exemplului“

ro

04 Feb, 2023 08:33 1472 Marime text
foto: Pexels Un gest mic, un exemplu pentru generația viitoare. 

O femeie, de 34 de ani, din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța.
 
Aceasta a declarat că, în timp ce se afla cu fiul ei pe Bulevardul Brătianu din municipiul Constanța, a găsit, pe trotuar, un portofel ce conținea aproximativ 200 de lei și mai multe documente personale.

Persoana cu spirit civic este lt. Ana Maria Stoica, de la ISU Dobrogea. 

Ana si fiul ei, Tudor, in vârstă de 6 ani, se întorceau spre casă de la cumpărături, când au găsit portofelul., punctează ISU Constanța. 


Oficial de la IPJ Constanța 

„La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 20.00, o femeie, de 34 de ani, din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Secției 4 Poliție Constanța.
 
Aceasta a declarat că, în timp ce se afla cu fiul ei pe Bulevardul Brătianu din municipiul Constanța, a găsit, pe trotuar, un portofel ce conținea aproximativ 200 de lei și mai multe documente personale.
 
Bunurile în cauză au fost predate polițiștilor Secției 4 Poliție Constanța, care l-au identificat pe proprietar, un bărbat, de 52 de ani, din orașul Ovidiu, județul
Constanța“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

foto: ISU Dobrogea
Anunțul ISU Constanța 


Un gest mic, un exemplu pentru generația viitoare

"Este important să le oferim copiilor noștri o educație foarte bună, să trezim în ei simțul civic, empatia, să îi învățăm că vorbele și faptele lor se răsfrâng asupra celor din jur. Copilul meu a mai învățat o lecție importantă, prin puterea exemplului: că nu este bine să îți însușești ceva ce nu îți aparține și că trebuie să fii cinstit și corect". Acestea sunt cuvintele colegei noastre, lt. Ana Maria Stoica, după ce, seara trecută, a predat polițiștilor un portofel cu bani și acte pe care l-a găsit în dreptul unei grădinițe din municipiu.

Ana si fiul ei, Tudor, in vârstă de 6 ani, se întorceau spre casă de la cumpărături, când au găsit portofelul. Ana i-a explicat băiețelului că trebuie să meargă la Secția 4 Poliție și să îl predea oamenilor legii pentru că cineva sigur are nevoie de el.

Proprietarul a fost găsit de polițiști, iar portofelul i-a fost returnat.

Felicitări, Ana pentru gestul tău și mai ales pentru exemplul pe care îl oferi copilului tău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii