Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Cerșetoare, depistată de polițiștii locali. Ce măsuri au luat agenții

ro

11 Feb, 2021 08:24 1738 Marime text
  • În cursul zilei de 9 februarie, pe durata activității de patrulare, polițiștii locali au identificat pe strada Ștefan cel Mare, în zona Tomis Mall, o femeie care apela la mila publicului, folosindu-se de un minor în vârstă de 1 an.
Direcția Generală Poliția Locală Constanța acționează constant pentru prevenirea și diminuarea fenomenului cerșetoriei.

În cursul zilei de 9 februarie, pe durata activității de patrulare, polițiștii locali au identificat pe strada Ștefan cel Mare, în zona Tomis Mall, o femeie care apela la mila publicului, folosindu-se de un minor în vârstă de 1 an.

Conform art. 293 din Codul de Procedură Penală, a fost demarată procedura sesizării instituției abilitate. Persoana în cauză a fost predată Secției 3 de Poliție, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Fapta este sancționată cu închisoare sau amendă, conform art. 215 din Noul Cod Penal.

Cetățenii sunt rugați să nu încurajeze acest fenomen prin oferirea de foloase materiale iar în momentul în care întâlnesc astfel de situațiii să anunțe imediat Direcția Generală Poliția Locală la nr. de telefon 0241.484.205- Dispecerat., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii