Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanța. Ce consumatori nu au apă caldă și căldură la această oră

ro

13 Jan, 2023 08:06 1507 Marime text
Anunț Termoficare, foto: Pixabay
UPDATE 2 

Echipele de intervenție ale societăţii Termoficare Constanța S.R.L. au finalizat lucrările desfașurate pentru eliminarea avariei de pe str.Oleg Danovski și au început încărcarea instalației în scopul furnizării energiei termice.

Estimăm că, astăzi, 13.01.2023, în jurul orelor 14:00, zona afectată de aceasta avarie va beneficia de energie termică.

Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program NON-STOP la Dispeceratul societăţii TERMOFICARE CONSTANȚA  SRL, telefon nr. 0241.616.792.

Ne cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării., transmite  Termoficare Constanța. 


Vă mulțumim pentru înțelegere ! 
UPDATE 1

Din cauza unei avarii apăruta pe rețeaua de transport amplasata pe str.Oleg Danovski  nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind afectată parțial zona Capitol.


Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceasta avarie.,  transmite  Termoficare Constanța


Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792


Avarie inițială 

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 13.01.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 101.

Potrivit unui comunicat din partea Termoficare Constanța, zona afectată de această oprire este Parte din zona Dacia.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore
.

Vă mulțumim de întelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări tehnologice., mai transmite sursa citată. 


Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii