Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Calvar pentru șoferii care circulă pe tronsonul cuprins între intersecțiile bulevardului Alexandru Lăpușneanu, zona City Park și bulevardul Tomis, zona Dacia (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

19 Mar, 2022 10:17 4334 Marime text
Reabilitarea trotuarelor, Sursa foto: ZIUA de Constanța
Lucrările care se efectuează în zona strada Soveja-bulevardul Tomis, între City și Dacia din municipiul Constanța au dat mari bătăi de cap șoferilor, ieri, 18 martie. 


Azi, dat fiind că este sâmbătă, lucrurile stau puțin mai diferit, dar ieri, a fost un real dezastru în trafic în această zonă. 


Răbdarea le-a fost pusă la încercare conducătorilor auto. A început calvarul pentru șoferii care circulă pe tronsonul cuprins între intersecțiile bulevardului Alexandru Lăpușneanu, zona City Park și bulevardul. Tomis, zona Dacia, acolo unde au început lucrările de reabilitare a trotuarelor.


Programul de investitii si reparatii al tramei stradale a fost elaborat în funcție de de capacitatea logistică și de execuție a administratorului drumului public.


S-a ținut cont de următoarele aspecte: gradul de uzură a străzilor, sesizările primite de la cetăteni și nevoia de resistematizare a zonelor pentru fluidizarea traficului rutier și creșterea siguranței rutiere și pietonale, transmite Primăria Constanța. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii