Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat, prins băut și fără permis pe un moped neînmatriculat

ro

05 Jun, 2021 13:23 1810 Marime text

  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
  • Doi bărbați au fost prinși băuți.
 
La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 16.10, patrula mixtă, formată din polițist al Secției 4 și jandarm din cadrul G.M.J. Tomis Constanța, a identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un moped neînmatriculat pe strada Liliacului din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii