Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:30 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Atracții în vara care tocmai a trecut. Zone preferate pentru selfie-uri

ro

05 Sep, 2020 00:00 1078 Marime text
  • Litoralul românesc și-a așteptat turiştii cu două noi atracţii: o roată gigant asemănătoare celebrei roţi London Eye, amplasată în apropierea Cazinoului din Constanţa și umbreluțele colorate din Piața Ovidiu.


Umbrelele colorate suspendate au devenit un nou punct de atracție din Piața Ovidiu, Constanța Pe Internet sunt mii și chiar zeci de mii de fotografii cu oameni care se află pe alei și străzi cu umbrele colorate deasupra. Iată că a venit și rândul Constanței să aibă un astfel de punct de atracție.

Toți care trec prin Piața Ovidiu pot să facă o pauză de 5 minute pentru a se fotografia singur sau alături de cei dragi, sub câteva zeci de umbrele colorate, amplasate în vecinătatea imediată a Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța.Timișoara, Arad, București, Brăila și nu numai au astfel de alei decorate, iar acum punctul 0 al municipiului Constanța se alătură orașelor din România. În lume, fie că vorbim de Tel Aviv, Puerto Rico, Águeda sau Istanbul, găsim astfel de proiecte.


Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian.
David Lamborghini - constructorul roții panoramice: "De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment.

Aceasta este una dintre cele mai mari roți panoramice pe care le-am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toată familia, are o cabină pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabină VIP. De la acestă înălțime se poate admira panorama fantastică pe care o aveți aici în Constanța".


Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.


Citește și:

Atracția verii pe Faleza Cazinoului. Roata panoramică Tomis Eye. Program, prețuri. Pentru cine sunt reduceri

Fotoreportaj Noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii