Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție șoferi! Traficul rutier, restricționat total pe strada George Topârceanu din cartierul Palazu Mare

ro

05 Jul, 2023 09:29 889 Marime text
Foto: Primăria ConstantaEchipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada George Topârceanu, tronsonul cuprins între strada Ionel Teodoreanu și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restrictionat total, până la ora 16:00.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, lucrările vor continua pe parcursul zilei de joi 06 iulie, instituindu-se aceleaș restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe strada Corneliu Coposu și strada Liviu Rebreanu.

„Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

Atenție șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 între Casa de Cultură și ICIL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii