Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Atenție, șoferi! Sunt restricții de trafic pe strada Rândunelelor din cartierul Coiciu

ro

19 Aug, 2021 09:45 1368 Marime text
  • Traficul rutier a fost restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15:30, pe sectorul de drum pe care se lucrează

După ce carosabilul a fost decopertat pe strada Merișor, porțiunea cuprinsă între străzile Fulgerului și Baba Novac, utilajele de frezare intervin astăzi pe strada Rândunelelor. 

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Municipiului Constanţa, traficul rutier a fost restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 15:30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.
Intervențiile vor continua vineri, 20 august și luni, 23 august, cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30.

„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră“ - au precizat reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii