Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe un tronson al străzii I.G. Duca

ro

12 Aug, 2021 10:53 1351 Marime text
 
  • Lucrările de asfaltare se vor extinde vineri și luni pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea.
  • Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30, pe sectorul de drum pe care se lucrează, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.  
Pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea continuă procesul  de reabilitare a zonei carosabile. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului în parcarea situată pe strada I.G. Duca, în zona blocurilor L50-L47, accesul autovehiculelor fiind restricționat, până la ora 15:30.
 
Lucrările de asfaltare se vor extinde vineri și luni pe tronsonul delimitat de străzile Țepeș Vodă și Gheorghe Murea. Intervențiile se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.
 
Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.
 
De asemenea, recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii