Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:41 16 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Atenție șoferi! Restricții de circulație în zona Peninsulară

ro

29 Apr, 2021 09:13 589 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța anunță că în perioada 01 mai, ora 22:00 - 02 mai, ora 02:00, vor fi instituite restricții de circulație în zona peninsulară, după cum urmează:
- pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul delimitat de strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

- pe bulevardul Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între zona Poarta 1 Port și Comandamentul Flotei, cu excepția riveranilor și a mașinilor de aprovizionare.


Sâmbătă, 01 mai, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba religioasă. Începând cu ora 23:00 un grup de preoți se va deplasa către Faleza Cazinoului din Constanța pentru întâmpinarea Ierarhului Tomisului ce va aduce „Sfânta Lumină” după care se va reveni către altarul de vară situat în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” pentru a distribui lumina sfântă și pâinea sfințită.

Evenimentul religios se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Pentru siguranța participanților la procesiune, spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori astfel încât să se poate asigura respectarea normelor legale în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandamiei. Traseele de afluire și defluire din perimetrul de desfășurare a evenimentului vor fi delimitate și semnalizate corespunzător., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii