Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Arhiepiscopia Tomisului organizează de Crăciun o colectă de bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiu

ro

23 Dec, 2021 12:54 1160 Marime text


Arhiepiscopia Tomisului anunță că sprijină familiile afectate de incendiul devastator, izbucnit în noaptea de 15 spre 16 decembrie, la blocul situat pe strada Nicolae Grindeanu din municipiul Constanța.

Astfel, va fi organizată o colectă de bani, chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2021, după citirea Pastoralei la Nașterea Domnului, în toate parohiile și mănăstirile. 
 

„Cu binecuvântarea IPS Părinte Teodosie, în ziua de Crăciun, 25 decembrie 2021, după citirea Pastoralei la Nașterea Domnului, în parohiile și mânăstirile din Arhiepiscopia Tomisului se va organiza o colectă în bani pentru sprijinirea familiilor afectate de incendiul devastator izbucnit la subsolul blocului, în noaptea de 15 spre 16 Decembrie, de pe str. Prelungirea Nicolae Grindeanu nr.6  din Constanța.


Printre cele 150 de familii afectate de acest incendiu se numără și 2 familii de clerici: familia Preotului Banu Claudiu cu 4 copii si familia Diaconului Cojocaru Alexandru, având tot 4 copii.


Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să sprijinim revenirea tuturor familiilor cât mai rapid cu putință, în căminele lor!


Este nevoie urgentă de refacerea tuturor utilităților, racordarea la gaze și energie electrică și refacerea fațadei”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului.


Cei care doresc să ajute pot dona în contul sociației de proprietari -  IBAN: RO77 BTRL RONC RT05 2581 8102. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii