Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:34 17 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor dispuse în contextul pandemiei

ro

03 Dec, 2020 12:59 774 Marime text
  • În urma verificărilor făcute de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore,  au fost verificate 745 de personae si 535 de autovehicule.
  • Au fost aplicate 77 de sancțiuni în valoare de 14.800 lei pentru nerespectarea măsurilor în contextul pandemiei.
Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 745 de persoane și 535 de autovehicule, aplicând 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.800 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

”Rreamintim că,  pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator”, prefcizează IPJ Constanța..

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii