Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Administratori de terase, sancționați pentru nerespectarea măsurilor

ro

18 Jan, 2021 20:50 1405 Marime text
  • Polițiștii constănțeni au sancționat doi administratori de terase pentru nerespectarea măsurilor.
În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus, pe raza de competență.

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe terasa unui local se aflau mai multe persoane așezate la mese, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că terasa este împrejmuită cu pereți retractabili, care erau închiși.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

Totodată, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 3, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant situat pe bulevardul Tomis se aflau mai multe persoane așezate la mese, în spații închise de tip "iglu", fiind încălcate prevederile legale.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, potrivit Legii nr. 55/2020.

„Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, transmite IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii