Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiune de amploare a polițiștilor locali. Ce au constatat oamenii legii

ro

26 Jan, 2022 17:21 1376 Marime text


Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune tematică pe raza municipiului Constanța ce a avut ca scop verificarea respectării a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a curățeniei, a măsurilor de protecție individuală împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 și a circulației pe drumurile publice, informează Primăria Constanța. 

Astfel, 32 de polițiști locali au verificat și monitorizat cartierele Faleză Nord, Centru, Casa de Cultură, zonele Dacia, Gară, Autogară, Capitol, Poarta 1, Faleza Cazino, Portul Turistic Tomis, parcurile Tăbăcărie, Oleg Danovski, Tomis II, Gară și piața Griviței.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 114 de persoane și au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.830 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, apelarea la mila publicului, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public și comerțul neautorizat, se arată în document. 

Au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.460 lei și au fost ridicate 15 autovehicule staționate neregulamentar, pentru încălcarea O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice.

„Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, menționează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii