Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Acțiune a polițiștilor rutieri. Iată ce sancțiuni au aplicat aceștia

ro

12 Feb, 2024 14:12 601 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
La data de 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În cadrul activităților desfășurate, 292 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 21 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea dispozițiilor legale privind circulația pe drumurile publice.
 
Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 14.000 de lei.
 
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Șofer oprit în trafic pe strada Zorelelor din Constanța! Ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii