Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța; 13 jandarmi au fost înaintați în grad înainte de expirarea stagiului minim

ro

04 Apr, 2022 14:42 1607 Marime text
Festivitate la GJM Constanța, foto: Facebook/ Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, a avut loc la sediul Gupării de Jandarmi Mobile din Constanța, luni, 4 aprilie, activitatea în cadrul căreia 13 cadre militare - 3 ofițeri și 10 subofițeri au fost avansaţi în grad înainte de expirarea stagiului minim, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

La eveniment fost prezentate ordinele prin care personalul unității a fost recompensat, iar un număr de 48 de jandarmi au fost primit diplome de merit pentru rezultatele deosebite obținute pe timpul executarii misiunilor specifice.

Totodată, plutonierului adjutant Târsână Daniel i-a fost acordată medalia Bărbăție și Credință clasa a III-a, pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, cu acest prilej, au fost prezentați și 6 tineri subofițeri, absolvenți ai școlilor militare, încadrați în prezent la Gruparea Mobilă.
 
Potrivit reprezentanților Grupării Mobile de Jandarmi, această activitate a încheiat seria festivităților dedicate Zilei Jandarmeriei Române. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii