Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanţa se reuneşte în Săptămâna Patimilor

ro

09 Apr, 2012 01:52 1280 Marime text
Consiliul Local Municipal Constanţa se reuneşte miercuri într-o şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi a evenimentului sunt incluse 24 de proiecte de hotărâre. Dintre acestea, amintim proiectul cu numărul 2, privind aprobarea vânzării prin negociere directă a unor bunuri imobile (terenuri şi/sau clădiri) ce aparţin domeniului privat al municipiului Constanţa, şi proiectul cu numărul 4, legat de trecerea din domeniul public în domeniul privat a unor mijloace fixe şi obiecte de inventar reprezentând instalaţii de iluminat ornamental şi elemente ale instalaţiilor de iluminat public aflate în gestiune delegată la SC Confort Urban în vederea scoaterii din funcţiune prin casare, în condiţiile legii.

Tot în cadrul şedinţei de miercuri va fi dezbătut şi proiectul privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal - trecere teren din extravilan în intravilan pentru construire hale produse agroindustriale. Este vorba despre un teren în suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi, proprietatea SC P & C Trust Impex SRL.

Aleşii locali vor dezbate, de asemenea, proiectul privind aprobarea sediului social şi a punctelor de lucru ale Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, precum şi proiectul referitor la prelungirea contractului de asociere în participaţiune nr. 88482/12.07.2002, încheiat între municipiul Constanţa şi SC Pinguin Agrement SRL în vederea realizării activităţii de agrement nautic şi servicii conexe mal lac Siutghiol, Zona Metropol.

Ordinea de zi a şedinţei mai include şi proiectul privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol pentru 2012, dar şi pe cel care se referă la aprobarea proiectului Promenadă Turistică Mamaia şi a cheltuielilor legate de proiect, în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013.

Proiectele cu numerele 19 şi 20 ce vor fi dezbătute în şedinţa de miercuri sunt legate de trecerea unor suprafeţe de teren din domeniul privat în domeniul public al municipiului Constanţa şi de preluarea din gestiune delegată a SCIL Confort Urban SRL Constanţa a unor suprafeţe de teren.

Proiectul cu numărul 22 inclus pe ordinea de zi se referă la aprobarea studiului de oportunitate, a modalităţii de gestiune şi a caietului de sarcini al serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în municipiul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii