Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanţa aprobă cheltuielile de protocol

ro

11 Apr, 2012 03:12 2274 Marime text
cheltuieli_protocol_cafea.jpgAleşii locali constănţeni supun votului, în şedinţa de azi, proiectul privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol pentru anul 2012. Concret, este vorba despre cheltuielile necesare zilnic la cabinetul primarului, la cabinetele celor doi viceprimari, de cheltuielile necesare pentru activităţile de protocol organizate pentru acordarea ajutorului de 300 de lei persoanelor care împlinesc 80 de ani şi cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsnicie, dar şi a celor pentru organizarea şedinţelor Consiliului Local Municipal Constanţa în 2012. Cheltuielile vor fi suportate de bugetul local şi se ridică, anul acesta, la suma de 66.390,5 lei cu TVA.

Aşa cum se arată în anexa proiectului de hotărâre, aceste cheltuieli se impun ca urmare a faptului că primarul Constanţei şi cei doi viceprimari participă la „întâlniri la nivel înalt cu şefi de state, ambasadori, consuli, precum şi cu alte persoane oficiale de la Preşedinţie, Guvern, Parlament", dar şi la alte acţiuni de protocol.

Ce produse consumă cei trei aleşi locali la cabinetele lor? Conform anexei menţionate, este vorba despre cafea cu şi fără cofeină Jacobs, cafea espresso Illy (normală şi decofeinizată), cafea Mehmet Efendi, băuturi răcoritoare acidulate, Santal, apă minerală şi apă plată, ceai, zahăr alb şi zahăr brun, lapte condensat, pahare de unică folosinţă, linguriţe de unică folosinţă, palete cafea şi şerveţele. Între cabinetul lui Mazăre şi cabinetele celor doi viceprimari diferă, la capitolul acestor produse, doar cantitatea lunară estimată. În ceea ce priveşte acţiunile de protocol pentru persoanele care împlinesc 80 de ani şi pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsnicie, acestea prevăd, pe lângă produsele consumate de cei trei edili, fursecuri, vin spumant şi flori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii