Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţie Trotuarul de pe strada Traian va fi reabilitat

ro

19 Apr, 2018 00:00 1617 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa vrea să modernizeze trotuarul de pe strada Traian, din faţa sediului propriu. În acest sens, achiziţionează servicii de proiectare şi execuţie de lucrări pentru modernizare trotuar strada Traian.
 
Operatorii economici interesaţi pot posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul produse/servicii/lucrări. Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte specificaţiile tehnice minime considerate obligatorii şi demonstrează capacitatea de îndeplinire a serviciilor. Termenul de execuţie a lucrărilor nu va depăşi 45 de zile. Perioada de garanţie acordată lucrărilor este de minimum doi ani de la încheierea procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor de execuţie.
 
Se solicită constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 10% din valoarea fără TVA a contractului, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din HG nr. 395/2016. Ofertele vor fi depuse până la 25.04.2018, ora 12.00, la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii