Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere din județ

ro

16 May, 2023 12:15 906 Marime text


Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, alături de directorul general al Societății “Drumuri Judeţene Constanţa” S.A, Răzvan Gabriel Zagon, s-au deplasat la faţa locului, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a Drumul Județean 223 B, demarate în urmă cu câteva zile.

,,Am început reabilitarea unui sector de drum foarte important pentru o mare parte din locuitorii județului Constanța. Este vorba despre DJ 223 B, care face legătura între localitățile Ivrinezu Mare și Peștera, un drum care a fost până acum peticit, pe alocuri, plombat și lăsat apoi în uitare. Vorbim despre un sector esenţial pentru locuitorii din zonă, care au tot dreptul să beneficieze de siguranţă şi confort în trafic și trebuie să aibă garanția că echipajele de salvatori vor ajunge la ei în cel mai scurt timp posibil, în cazul unor urgenţe.

Noua companie de Drumuri și Poduri din Constanța s-a angajat că va scoate județul Constanța din noroi. Îi vedem deja la treabă și îi asigur de toată susținerea mea. Cetățenii județului merită să aibă drumuri bune, asfaltate bine și nu cârpite pe alocuri,” a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii