Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța achiziționează pliante de promovare a evenimentelor şi a activităţilor culturale ale judeţului

ro

01 Mar, 2024 12:11 467 Marime text
Consiliul Județean Constanța achiziționează pliante de promovare a evenimentelor şi a activităţilor culturale ale judeţului Constanţa, în limba romȃnă şi engleză, pe perioada unui an calendaristic şi de servicii aferente creaţiei, realizării şi distribuirii acestora.

Achiziţia de pliante de promovare a evenimentelor şi a activităţilor culturale ale judeţului Constanţa, ca elemente specifice creşterii vizibilităţii judeţului Constanţa în context naţional/ internaţional, prin editarea de pliante informaţionale în limba romȃnă şi engleză.
Acestea se vor realiza lunar, timp de 8 luni calendaristice în extrasezon şi bilunar, timp de 4 luni calendaristice, în sezonul estival (perioada 15.06-15.09).

Distribuţia se va face de către prestator atȃt localnicilor, cȃt şi turiştilor, prin intermediul agenţiilor de turism şi asociaţiilor de promovare, patronatelor din turism şi altor entităţi de profil.

Sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa

Valoarea estimată a achiziției este de 40.960 lei fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 06.03.2024, ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr.51, Constanţa.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii