Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:10 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Dacia Plant de către Ceres Pharma

ro

05 Oct, 2022 12:05 658 Marime text
Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Ceres Pharma NV preia compania Dacia Plant SRL de la Radu Ionescu-Heroi și Călin Ioan Ianța.
 
Ceres Pharma este o companie belgiană, care se ocupă cu dezvoltarea, producția și distribuția medicamentelor, dispozitivelor medicale, biocidelor, cosmeticelor, suplimentelor alimentare și preparatelor farmaceutice. Ceres Pharma este activă în România prin două filiale: Viva Pharm S.R.L. și Ceumed S.R.L.
 
Dacia Plant produce suplimente, produse alimentare din plante, inclusiv ceaiuri și, într-o mică măsură, alimente, precum gemuri și sucuri naturale, dar și produse cosmetice, precum creme de mâini.
 
În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.
 
Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sursa foto: Facebook Consiliul Concurenței
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii