Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:58 16 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei analizează preluarea companiilor GGT de către CARR Holdings Limited, Fadi Rida și Mihai Stănescu

ro

22 Aug, 2019 17:28 441 Marime text
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care CARR Holdings Limited, Fadi Rida și Mihai Stănescu preiau împreună companiile din cadrul grupului Global Technical Group, și anume Global Technical Systems, Global Technical Services, Global Operation Center și GTS Global Intelligence, și, indirect, subsidiarele acestora.

CARR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din grupul Abris. Abris este un fond de investiții, prezent pe piața din România prin diferite companii care desfășoară activități în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deșeurilor, sectorul produselor igienico-sanitare etc.

Companiile din grupul Global Technical Group au ca domenii principale de activitate lucrări de instalații electrice, activități de realizare a soft-ului la comandă și furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii