Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei A fost autorizată tranzacţia prin care Bittnet Systems SA preia unele active şi activităţi ale Crescendo International SRL

ro

11 Jan, 2019 13:00 1118 Marime text
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Bittnet Systems SA a preluat unele active şi activităţi ale Crescendo International SRL.

Bittnet Systems S.A., compania din România, are ca principal obiect de activitate consultanța în tehnologia informației, iar ca obiect secundar de activitate „comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, comerțul cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații, alte activități de servicii privind tehnologia informației”.

Crescendo International S.R.L. desfăşoară activităţi în domeniul serviciilor privind tehnologia informației, precum şi în domeniul comerțului cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului, al componentelor și echipamentelor electronice și de telecomunicații.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii