Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliile de Administrație ale societăților Enel Energie SA și Enel Energie Muntenia SA întrunite în ședință. Ce decizii au fost luate

ro

13 Jul, 2021 09:16 1901 Marime text
  • La sfârșitul lunii aprilie au fost întrunite în ședință Consiliile de ADministrație ale societăților Enel Energie SA și Enel Energie Muntenia SA

Consiliul de Administrație al Enel Energie SA s-a întrunit în data de 27 aprilie 2021 în mod legal şi statutar, și a hotărât următoarele:
 
  • Consiliul de Administraţie ia la cunoştinţă despre demisia lui Michele Abbate din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi din funcţia de Director General al Societăţii începând cu data de 01.05.2021.
  •  Consiliul de Administraţie ia la cunoştinţa despre demisia lui Marius Adrian Chiriac din funcţia de Manager E-Solutions începând cu data de 01.05.2021.
  •  Consiliul de Administraţie aprobă numirea lui Marius Adrian Chiriac în funcţia de membru temporar al Consiliului de Administraţie al Societăţii începând cu data de 01.05.2021 până la data la care Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va aproba numirea unui membru definitiv în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie, precum şi aprobarea împuternicirii secretarului Consiliului şi a Oanei Solomon pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru depunerea şi înregistrarea deciziei la Registrul Comerţului.
  •  Consiliul de Administraţie aprobă numirea lui Marius Adrian Chiriac în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General al Societăţii începând cu data de 01.05.2021, exercitând atribuţiile şi puterile delegate de către Consiliul de Administraţie prin Hotărârea nr. 7/28.06.2018, precum şi aprobarea împuternicirii secretarului Consiliului şi a Oanei Solomon pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru depunerea şi înregistrarea deciziei la Registrul Comerţului.
 
De asemenea, în data de 27 aprilie 2021 s-a întrunit și Consiliul de Administrație al Societății Enel Energie Muntenia SA și a hotărât următoarele:
 
  • Consiliul de Administraţie ia la cunoştinţă despre demisia dlui Michele Abbate din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii şi din funcţia de Director General al Societăţii începând cu data de 01.05.2021
  • Consiliul de Administraţie ia la cunoştinţă despre demisia lui Marius Adrian Chiriac din funcţia de Manager E - Solutions începând cu data de 01.05.2021.
  • Consiliul de Administraţie aprobă numirea lui Marius Adrian Chiriac în funcţia de membru temporar al Consiliului de Administraţie al Societăţii începând cu data de 01.05.2021 până la data la care Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va aproba numirea unui membru definitiv în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie, precum şi aprobarea împutemicirii secretarului Consiliului şi a Oanei Solomon pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru depunerea şi înregistrarea deciziei la Registrul Comerţului.
  • Articolul nr. 7 Consiliul de Administraţie aprobă numirea lui Marius Adrian Chiriac în funcţia de Director General al Societăţii începând cu data de 01.05.2021, exercitând atribuţiile şi puterile delegate de către Consiliul de Administraţie prin Hotărârea nr. 6/28.06.2018, precum şi aprobarea împutemicirii secretarului Consiliului pentru şi a Oanei Solomon a îndeplini toate formalităţile necesare pentru depunerea şi înregistrarea deciziei la Registrul Comerţului.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii