Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu a solicitat în ședința de CLM ca UAT municipiul Constanța să se retragă din ADD

ro

14 Feb, 2024 14:35 913 Marime text
Consilierul local PSD, Costin Răsăuțeanu solicită Consiliului Local și primarului Chițac, ca Primăria Constanța să retragă finanțarea Asociației de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța și să ia în calcul ca Primăria să se retragă din Asociație. Răsăuțeanu spune că nu este mulțumit de raportul de activitate pentru 2023, prezentat de ADD.

”Grupul PSD solicită sistarea plăților către ADD și retragerea municipiului din această asociație. La ultima ședință am solicitat o prezentare mai serioasă a raportului de activitate pentru 2023. Am solicitat să se revină și nici până astăzi nu am primit răspunsul. Este inadmisibil să acceptăm astfel de compartamente. Cred că poate se impune o atenție sporită din partea dumneavoastră. Bănuiesc că ați văzut raportul care a fost făcut la mișto”, a precizat Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor PSD.

„Vă rog să înțelegeți că ADD are ca acționar Consiliul Local Constanța și are un consiliu director. Reprezentantul nostru în AGA este Ionuț Rusu. În Consiliu Local trebuie să decideți ca reprezentantul nostru să solicite toate documentele. Eu pot să sistez plățile dar după ce avem o Adunare Generală",  susține primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.


De asemenea, primarul Vergil Chițac mai spune că această solicitare nu face obiectul ordinii de zi a ședinței de CLM de astăzi și că el nu poate face decât o adresă, dar nu are nicio calitate în Asociație.

Citește și: 

Ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța. Se votează bugetul municipiului pentru 2024 (DOCUMENTE+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii