Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din Techirghiol au aprobat două proiecte de investiții finanțate prin PNRR

ro

21 May, 2023 10:21 1010 Marime text



Consiliul Local Techirghiol a aprobat  două proiecte de investiții finanțate prin PNRR și co-finanțate din bugetul local.

Este vorba despre proiectul ,,Reabilitare, anvelopare și consolidare imobil Primarie Oraș Techirghiol”. Valoarea totală este de 6,5 milioane de lei, din care contribuția PNRR va fi de 3,7 milioane de lei, iar diferența fiind co-finanțată din bugetul local.

,,Proiectul își propune reabilitarea și consolidarea corpului 1 al Primăriei Techirghiol. Cu o vechime de peste 100 de ani, clădirea Primăriei va fi complet reabilitată și modernizată păstrând însă elementele arhitecturale existente.

Urmează etapa de licitație publică privind atribuirea lucrărilor,” a anunțat edilul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.

Cel de-al doilea proiect este ,,Creșterea eficienței energetice a imobilului Biblioteca Orășenească și Grădinița cu program prelungit”.

Proiectul prevede aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF/DALI) și a indicatorilor tehnico-economici. Investiția are o valoare totală de 4.5 milioane de lei, din care 2,3 milioane de lei fără TVA investitie PNRR iar diferența de 2,2 milioane lei fără TVA, reprezintă contribuția din bugetul local.

,,Prin acest proiect se va moderniza clădirea existentă, interior-exterior, reabilitarea împrejmuire aferentă clădirii, amenajare spații verzi. În plus, se va înființa un spațiu modern de joacă pentru copiii între 3 și 5 ani. Urmează etapa de întocmire a proiectului tehnic,” a concluzionat primarul Iulian Constantin Soceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii