Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cresc costurile de reabilitare a Teatrului de Vară de la Mamaia. CJC va lansa o nouă licitație anul acesta(DOCUMENT)

ro

24 Jan, 2024 06:00 790 Marime text
Consiliul Județean Constanța a obținut încă din iulie 2022 certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia.

Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.

Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.

Situat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.

Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.

Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată de mai multe ori, din cauza faptului că au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.

În ședința lunii ianuarie 2024, consilierii județeni sunt chemați să aprobate reactualizarea costurilor acestui proiect. Valoarea investiției este acum de 32.210.459,07 lei cu TVA iar graficul de realizare a investiției este de 21 de luni, din care 3 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.


Anul acesta, CJC urmează să lanseze o nouă procedură de achiziţie pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Din 2014 nu s-a mai întâmplat nimic la Teatrul de Vară din Mamaia. Reabilitare, doar în declarații. S-a cheltuit un milion de euro pentru expertiză tehnică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii