Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:52 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban A fost reabilitată zona carosabilă pe strada Meșterul Manole. Ce lucrări sunt în desfășurare

ro

17 Dec, 2020 09:09 615 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să îmbunătățească condițiile de acces rutier și pietonal în cartierele orașului.

În cartierul KM 5, a fost reabilitată zona carosabilă pe strada Meșterul Manole, tronsonul delimitat de strada Sălciilor și strada Amurgului. În etapa premergătoare asfaltării s-au executat lucrări de frezare a carosabilului. Ulterior, echipele administratorului drumului public au acționat cu utilaje pentru turnarea asfaltului.

Intervenții asupra carosabilului au avut loc și pe strada Soldat Constantin Mugureanu din cartierul Viile Noi. Carosabilul decopertat a fost îmbrăcat în asfalt.

De asemenea, pe strada Petru Cercel din cartierul KM 4, s-a decapat asfaltul degradat pe porțiunea cuprinsă între bulevardul 1 Mai Vechi și strada Nehoiului iar astăzi se va turna un nou strat de asfalt.

Prin programul de modernizare a infrastructurii rutiere a arterelor secundare din cartierele KM 4 și Faleză Sud, s-a reabilitat carosabilul pe strada Pajurei, tronsonul delimitat de strada Viorelelor și bulevardul 1 Mai Vechi, pe strada Nehoiului, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii