Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiții sportive în siguranță, alături de jandarmii din Tulcea

ro

24 May, 2024 09:49 390 Marime text
Sursă foto: IJJ Tulcea
 
  • În perioada 24 mai - 2 iunie 2024, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la competiția sportivă „Aegyssus Sportfest 2024”.
 
În perioada 24 mai - 2 iunie 2024, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la competiția sportivă „Aegyssus Sportfest 2024”, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
 
Începând de astăzi până pe data de 02 iunie 2024, în municipiul Tulcea, se va desfășura manifestarea sportivă „Aegyssus Sport Fest”. Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate competițiile organizate în cadrul acestui eveniment dedicat sportului (mountain bike, kempo, șah, karate, box, streetball, tenis de câmp, tenis de masă, squash, handbal, volei, baschet, box, înot) se vor desfășura în condiții de siguranță.
 
Forțele de ordine vor avea în atenție identificarea și descurajarea persoanelor care tulbură liniștea publică, prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială, a ordinii publice, a consumului de băuturi alcoolice în locuri neautorizate din proximitatea locurilor de desfășurare a evenimentelor.
Jandarmeria Tulcea recomandă participanților să nu se implice în scandaluri, să se delimiteze de orice formă de violență, să respecte indicațiile jandarmilor și să ceară sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv dacă situația o impune, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Suspect de furt depistat de jandarmii IJJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii