Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiție între regiunile turistice din România Peste 10.000 de nominalizări, în competiția „Destinația Anului 2021 în România“. Printre ele, și Delta Dunării

ro

04 Jun, 2021 11:12 1141 Marime text
  •  Între primele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări se află în ordine alfabetică: Albă Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Ținutul Conacelor - Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Municipiul Iași, Țara Maramureșului, Oradea și Țara Vrancei. 
Inițiativa "Destinația Anului 2021 în România", este un proiect care și-a propus să promoveze turismul intern prin popularizarea destinațiilor frumoase de la noi, a stârnit o puternică competiție între regiunile turistice românești.

Între primele 10 destinații care au în acest moment cele mai multe nominalizări se află în ordine alfabetică: Albă Iulia, Banatul de Munte, Municipiul Brăila, Ținutul Conacelor - Covasna, Delta Dunării, Țara Făgărașului, Municipiul Iași, Țara Maramureșului, Oradea și Țara Vrancei. Topul însă se poate schimba deoarece suntem în ultima zi de nominalizări. Destinațiile finaliste vor fi cunoscute după 5 Iunie.

Topul însă se poate schimba deoarece suntem în ultima zi de nominalizări. Destinațiile finaliste vor fi cunoscute după 5 Iunie.

Mai este timp să nominalizezi destinația ta preferată: intri pe www.destinatiaanului.ro , introduci nominalizarea ta împreună cu numele și adresa de email în căsuțele din formular.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii