Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:25 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime (document)

ro

20 Jun, 2020 00:00 958 Marime text
  • Studiul trebuie să identifice, să propună și să evalueze din punct de vedere tehnico - economic soluții fezabile destinate unei gestionări corespunzătoare și optime a deșeurilor generate de activițătile portuare.


Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța organizează licitație publică pentru a derula un studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime.
 

 Descrierea contractului

"Studiul trebuie să identifice, să propună și să evalueze din punct de vedere tehnico - economic soluții fezabile destinate unei gestionări corespunzătoare și optime a deșeurilor generate de activițătile portuare, care să respecte atât reglementările în domeniul protecției mediului cât și politica administrației portuare de utilizare a teritoriului portuar, destinate unei gestionări corespunzătoare și optime a deșeurilor generate de activitățile desfășurate în porturile maritime", conform cerințelor caietului de sarcini nr. 22415/05.06.2020.
 

Condiții referitoare la contract

Prestatorul va respecta întocmai și integral cerințele Caietului de sarcini. Oferta financiară se va prezenta în lei, conform Cerințelor caietului de sarcini atașat prezentului anunț, pretul rămânând ferm pe toata perioada contractului. Garanția de bună execuție : Prestatorul va constitui garanția de bunăa execuție, în cuantum de 5% din valoarea contractului, în termen de 5 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a contractului, valabilă până în a 14-cea zi de la data expirării contractului, în conformitate cu prevederile art. 45 si art. 46 din HG nr. 394/2016.
Perioada de valabilitate a ofertelor: minim 90 zile.
 

Conditii de participare

Participanții vor prezenta propunerea tehnică care va conține o descriere a serviciilor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondentă propunerii tehnice cu cerințele formulate in Caietul de Sarcini. Oferta financiara va fi prezentata în lei, fără TVA. Oferta financiară nu trebuie să depașească valoarea totală estimată.
 

Criterii de atribuire

Oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele caietului de sarcini.


Data limită de depunere a ofertei este 26.06.2020, ora 23:30.


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

CN APMC cumpără stații de lucru tip desktop și portabile. Care este valoarea contractului (document)

O firmă din Caraş Severin a bătut palma cu CN APM Constanţa. Iată ce va livra! (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii