Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat cele trei scenarii privind redeschiderea şcolilor

ro

03 Feb, 2021 15:55 1929 Marime text
  • Au fost aprobate cele trei scenarii privind redeschiderea şcolilor începând cu data de 8 februarie, iar declarațiile premierului Cîțu le puteți vedea în secțiunea Video a materialului.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 3 februarie 2021, Hotărârea numărul 5 privind propunerea reluării activităților ce impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19.

Prin această hotărârea sunt propuse scenariile privind activitatea instituțiilor de învățământ și este stabilit modul în care autoritățile acționează în cazul în care incidența scade sau crește și duce ca o localitate să intre într-un alt scenariu.

De asemenea, este adoptată propunerea de elaborare a unui act normativ prin care să fie instituită măsura complementară a suspendării activității pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19.

În secțiunea Documente puteți consulta Hotărârea CNSU numărul 5 din 3 februarie 2021.

Premierul Cîţu a anunţat că înaintea şedinţei de guvern de miercuri a vut loc o reuniune a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în care au fost aprobate cele trei scenarii privind redeschiderea şcolilor începând cu data de 8 februarie.

"Astăzi, înainte de şedinţa de Guvern, a fost aprobată Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin care au fost aprobate cele 3 scenarii pe care le-am tot prezentat în spaţiul public.  Ele vor fi puse în practică printr-un ordin comun al ministrului Educaţiei şi ministrului Sănătăţii", a precizat Florin Cîţu



Sursa video: Facebook/ Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii