Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul european pentru mediu, Sinkevicius Virginijus, în vizită oficială la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

ro

13 Apr, 2022 09:56 1033 Marime text
Vizita comisarului european pentru mediu, domnul Sinkevicius Virginijus, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. Foto: IGPFComisarul european pentru mediu, Sinkevicius Virginijus s-a aflat ieri, 12 aprilie în vizită oficială la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. 

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 12.04.2022, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, comisar şef de poliţie Ivaşcu Victor Ştefan, inspector general al Poliţiei de Frontieră Române, a primit delegaţia Comisiei Europene de domnul Sinkevicius Virginijus, comisar european pentru mediu.

„Agenda activității a vizat prezentarea de către conducerea Poliţiei de Frontieră a unor aspecte privind managementul integrat al frontierei, precum și subiecte legate de impactul resimţit asupra mediului, ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Delegaţia Comisiei Europene a vizitat Centrul Operaţional de Coordonare Poliţiei de Frontieră, unde se colectează şi procesează informaţiile de la sistemele de supraveghere şi control instalate pe frontieră, în scopul optimizării timpului de răspuns şi al gestionării resurselor la un nivel unitar“ - au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.


De asemenea, în cadrul vizitei, comisar Sinkevicius Virginijus a apreciat în mod deosebit nivelul foarte bun de mobilizare al utorităților române în gestionarea provocărilor de la frontieră, precum şi modul în care instituţia noastră acţionează pentru combaterea intrărilor ilegale pe teritoriul României a deşeurilor cu impact asupra mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii