Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonelul (r) Daniel Anghel, noul purtător de cuvânt al Ministerului Apărării Naționale. A plecat la București de la Constanța

ro

31 Aug, 2020 12:01 10011 Marime text
  • Colonelul (r) Daniel Anghel are o experiență de peste 20 de ani în domeniul informării și relațiilor publice, parcurgând toate palierele acestei specialități militare.
Colonelul (r) Daniel Anghel a fost numit astăzi de ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, în funcția de purtător de cuvânt al Ministerului Apărării Naționale.

Daniel Anghel este ofițer inginer în rezervă, veteran al teatrelor de operații, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul informării și relațiilor publice, parcurgând toate palierele acestei specialități militare.

Și-a desfășurat activitatea în cadrul Biroului de presă al MApN timp de 15 ani, pe care l-a și condus din 2010 până la trecerea sa în rezervă, la finele anului 2016.

Colonelul inginer Daniel Anghel se poate mândri cu o carieră frumoasă, în care a pus umărul la construcția uneia dintre cele mai performante structuri de comunicare din admnistrația centrală românească.
 
Trebuie făcută precizarea că Daniel Anghel a plecat la București de la Constanța, de la fostul Corp 9 Operațional Dobrogea, actualmente Brigada 9 Mecanizată Mărășești, care s-a desființat la 1 septembrie 2001, pe când la comandă se afla generalul Constantin Zeca. 

Citește și:

Colonelul Daniel Anghel din Direcția informare a MApN s-a pensionat. A fost ofițer la Brigada 9 Mecanizată din Constanța

Sursa foto: Facebook (Daniel Anghel)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii