Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare internațională de succes Polițiștii de frontieră din Urziceni rezolvă cazul unei minore dispărute

ro

09 Sep, 2023 11:10 878 Marime text

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, o minoră, semnalată ca fiind dispărută, alertă introdusă de autorităţile germane.

În data de 8.09.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, o minoră, cetățean român. Aceasta călătorea în calitate de pasager într-un microbuz care se deplasa pe ruta Germania-România, transmite un comunicat al Poliției de Frontieră. 


În urma verificărilor suplimentare efectuate de colegii noștri, s-a constatat faptul că adolescenta, de 16 ani, este semnalată ca minor dispărut, alerta fiind introdusă de către autoritățile germane, in aceeași zi, 8 septembrie a.c., mai punctează Poliția.

Polițiștii de frontieră sătmăreni au luat legătura cu autoritățile germane care au menționat faptul că alerta a fost introdusă în urma solicitării venite din partea mamei, care anunțase dispariția fiicei sale de la domiciliul acesteia din Germania, a mai punctat sursa citată. 

Având în vedere cele constatate, până la sosirea mamei, minora a fost încredințată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare.


Citește și:

Societate comercială amendată cu 20 000 de lei. A primit la muncă fără contracte de muncă doi străini din Egipt și Maroc


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii