Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codul galben de vânt face ravagii Acoperișul unui bloc, desprins și aruncat peste mașini parcate, în municipiul Făgăraș

ro

12 Nov, 2023 16:53 1075 Marime text
Sursa foto: ISU Iași/ Foto cu rol ilustrativ




 
  • Acoperişul unui bloc a fost desprins şi aruncat peste maşinile parcate, iar un copac a căzut peste un autoturism şi peste firele de electricitate duminică, din cauza vântului puternic, în municipiul Făgăraş, conform Agerpres

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pompierii militari s-au deplasat la blocul care a rămas fără acoperiş cu o autoscară, un echipaj pentru descarcerare şi unul al SMURD şi au intervenit pentru înlăturarea elementelor de construcţie desprinse.

În urma acestui eveniment, nu s-au înregistrat victime, însă au fost avariate două autoturisme care se aflau în parcare, a precizat sursa citată.

Tot în municipiul Făgăraş, din cauza vântului care a suflat cu putere în prima parte a zilei, un copac a căzut pe un autoturism şi pe firele de electricitate.

Alături de pompierii făgărăşeni, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Electrica, pentru a remedia problema firelor electrice.

Pompierii de la Detaşamentul Făgăraş au intervenit pentru îndepărtarea copacului şi pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor.

Din fericire, nici în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime.

Citește și
Atenție, șoferi! Copac căzut la ieșire din Vama Veche spre Vamă (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii